dfw - Zonhoven

DFW accountants & adviseurs bv

DFW accountants & adviseurs bv
Hoge Valweg 52
3520 Zonhoven

089/61 24 20

BTW 
BE 0862 914 275

Contact
Timmy Lemmens

Carine Vanbockrijck

Specialisaties
Digitale boekhouding

Meten is weten, zegt het spreekwoord en dat klopt voor 100%. Als ondernemer moet je op de hoogte zijn van je cijfers: omzet, winst, verlies, afschrijvingen, ů Het is pas als je op ieder moment dat je het nodig hebt, kan beschikken over de juiste cijfers, dat je belangrijke beslissingen kan nemen die de toekomst van je bedrijf kunnen be´nvloeden.

Fiscaliteit

BelgiŰ is bij de Europese koplopers wat betreft fiscale druk op personen en bedrijven. Het is dan ook van levensbelang dat je als ondernemer perfect op de hoogte bent van de laatste stand van zaken op vlak van belastingen. Heel vaak lopen bedrijven veel geld mis omdat ze niet weten dat deze of gene maatregel is uitgevaardigd en ook op hen van toepassing is. Het vergt dan ook specialisten om het constant veranderende fiscale landschap in de gaten te houden, zeker nu er in deze (post-)coronatijden tal van maatregelen getroffen worden om de economie te ondersteunen.

Vennootschapsrecht

Het nieuwe vennootschapsrecht wil het zakendoen moderner, flexibeler en eenvoudiger maken. Maar om in te schatten wat die nieuwe vennootschapswet betekent voor een bedrijf en hoe je daar als bedrijf op een positieve manier nu en in de toekomst gebruik van kan maken, is een kwestie van goed ge´nformeerd te zijn en te weten hoe je je moet bewegen binnen het moeras van overheidsregels.

Successieplanning

Je hebt een vermogen opgebouwd, maar op een bepaald moment is het tijd om te gaan genieten van het leven en dat vermogen over te dragen. Het is bijzonder belangrijk dat je daarover goed nadenkt, en de overdracht van je vermogen organiseert met respect voor de wettelijke bepalingen. Het is nooit te vroeg om daarmee te beginnen.

Openingsuren

Maandag : 13u00-17u15 (voormiddag op afspraak)
Dinsdag : 8u15-12u00 - 13u00-17u15
Woensdag: 8u15-12u00 - 13u00-16u45
Donderdag : 8u15-12u00 - 13u00-17u15
Vrijdag : 8u15-12u00 (namiddag op afspraak)


Instituut

ITAA nr 50296015
ITAANieuws & tips voor ondernemers

Schrijf nu in op onze nieuwsbrief


Schrijf inPartners

WinBooks    Octopus    Wings    Taxxpert   


Hard werken voor iets waar we niets om geven noemen we stress. Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie.

- Simon Sinek -